sâmbătă, 15 februarie 2014

BUDINCA DE TAGLIATELE CU BRANZA DULCE

BUDINCA DE TAGLIATELE CU BRANZA DULCE


Ai nevoie de: 350 g  tagliatele (Barilla), 500 g branza proaspata de vaci, 4 linguri generoase de smantana, 2 oua, 150-200 g zahar, 2 plicuri de zahar vanilat , 150 ml lapte.

Ia o oala mare, pune in ea apa din belsug si un praf de sare, iar atunci cand clocoteste, arunca pastele in oala. Fierbe-le cam 15 minute dupa care scurge-le, trece-le sub un jet de apa rece si apoi lasa-le din nou la scurs.

Pune branza  intr-un bol mare, peste ea sparge ouale, arunca apoi peste, zaharul tos si cel vanilat, dupa care incorporeaza smantana. Toarna peste acest amestec tagliatelele, amesteca-le bine, toarna laptele si amesteca din nou.

Unge cu unt o tava ceramica (sau o tava obisnuita dar cu pereti inati) toarna in ea compozitia de paste, iar peste,  intinde un amestec din 2 oua batute cu 2-3 linguri de smantana si o lingura de zahar.Da la cuptor. Coace la 160-170 grade cam 25-30 minute. Cand pastele s-au gratinat, sunt gata.
     
                                                         IA TE UITA CE BINE ARATA!



IUBESC PASTELE DE TOT FELUL! SUNT UN MILION DE VARIETATI DE PASTE SI CAM TOT PE ATATEA RETETE. SUNT NU DOAR GUSTOASE DAR SI USOR DE FACUT.
FIERBI NISTE PASTE, TE GANDESTI CU CE SA LE COMBINI SI CINA-I GATA!                               

  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu