SALATA DE PASTE CU TON
150 g paste (pene colorate Barilla)
1 cutie ton bucati (in suc propriu)
1 ceapa rosie
5-6 fileuri de ansoa
100 g masline
2 lingurite ulei de masline
cateva capere
3-4 lingurite de sos pesto (din comert)
sare, piper alb
Reteta este foarte simpla. Ce trebuie sa faci ca sa te bucuri de gustul ei minunat, cu iz mediteranean?
Citeste in continuare:
Fierbe pastele 15-20 min (le pui in apa in care ai adaugat sare, doar atunci cand clocoteste, iar daca doresti pastele mai ardente, fierbe doar 8-10 min) la foc mare.Dupa ce au fiert le treci sub un jet de apa rece pentru a opri fieberea si le scurgi bine de apa.
Ceapa se taie pestisori foarte subtiri. Se ameteca, in bolul in care urmeaza sa faci salata, cu uleiul de masline, caperele , maslinele si sosul pesto. Adauga pastele bine scurse si amesteca usor. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Peste toate acestea, la final, adauga tonul. Amesteca domol, cu multa grija, pentru ca acesta sa nu se sfarame.
BUCURATI-VA DE GUSTUL EI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu