BRIOSE CU FULGI DE CIOCOLATA
Ingrediente:
150 g faina
150 g zahar
3 oua
2 linguri smantana
1 plic praf de copt
1 praf sare
fulgi de ciocolata (din comert) sau o bucata de ciocolata menaj tocata marunt
Bate untul cu zaharul pana ce acesta se topeste, 10 min la viteza maxima. Incorporeaza pe rand ouale. Amesteca faina cu praful de copt si un praf de sare. Pune jumate din amestecul uscat peste amestecul de unt si oua. Incorporeaza. Adauga smantana. Mixeaza in continuare. Incorporeaza restul de faina. Mixeaza pana ce obtii un aluat omogen si semifluid.
Toarna compozitia in tava pentru briose, in fiecare adancitura pe care ai tapetat-o cu hartie de briose. Daca nu ai tava pentru briose trebuie musai sa-ti cumperi una. Este ieftina si o gasesti peste tot. Peste fiecare briosa presara 4-5 fulgi (bucatele de ciocolata). Nu incorpora fulgii in compozitie si nu exagera puanand prea multi peste briosa. Ciocolata este grea si va cadea la fund.
Coaceti 30-35 min la 170 grade.
PERFECTE PENTRU ATUNCI CAND ITI INVITI PRIETELE LA CAFEA- TACLALELE VOASTRE VOR FI MAI DULCI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu