2 dovlecei
2 oua
3 linguri faina
sare, piper
ulei pentru prajit
Spala dovleceii si taie-i rondele de aproximativ jumatate de cm grosime.
Intr-un bol bate ouale cu sare si piper. Separat, pe o farfurie intinsa pune vreo 3 linguri de faina.
Inainte sa le pui la prajit, trece fiecare rondela de dovlecel intai prin faina, scutura bine, apoi prin ou.
Intr-o tigaie incinge uleiul, apoi pune la prajit bucatile de dovlecei, dupa ce le-ai trecut pe fiecare mai intai prin faina, apoi prin ou. Prajeste-le pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos. Pastreaza focul la nivel mediu spre mare.
Scoate-le si aseaza-le pe un prosop de hartie, pentru a scapa de grasimea in exces.
SERVESTE-I CU TELEMEA SARATA RASA SI ROSII PROASPETE. SA AI POFTA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu