PANA APAR FRUCTELE NOASTRE, BUNE-S SI CELE USCATE. NU?
Ingrediente:
200 g margarina Rama maestro200 g faina
150 g zahar
3 oua
2 linguri smantana
1 praf de copt
1 praf de sare
2 lingurite esenta de vanilie
fructe uscate tocate marunt: caise, piersici, prune, merisoare
Cantareste faina si amestec-o intr-un bol cu praful de copt, un praf de sare si fructele tocate marunt.
Intr-un alt bol mixeaza margarina (tinuta macar o jumatate de ora la temperatura camerei) cu zaharul. Atunci cand zaharul s-a topit, incorporeaza pe rand ouale, apoi faina, mixand cu grija, iar in final smantana. Mixati totul foarte bine.
Unge o tava cu inel, pune in ea aluatul moale obtinut, niveleaza si da la cuptorul preincalzit, la 170 grade pentru 50-60 minute.
Pudreaza cu zahar si orneaza cu fructe uscate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu