miercuri, 21 mai 2014

TOCANITA DE PUI CU CIUPERCI BRUNE SI BERE NEAGRA

Ingrediente:
500 g muschiulet de pui 
500 g ciuperci brune (mici)
1/2 cutie rosii cuburi (Cirio)
1 ceapa rosie (galbena)
1 lingura ulei
2-3 catei de usturoi
1 pahar mic cu bere neagra
sare, piper dupa gust
1 varf cutit nucsoara
marar verde
Ceapa taiata julien (pestisori), impreuna cu usturoiul tocat marunt se pun la calit intr-o lingura de ulei. Cand ceapa a devenit translucida se adauga muschiuletul de pui, rosiile cuburi, 100 ml apa calda, sare, piper, nucsoara si  se fierb impreuna inca vreo 10 minute la foc mijlociu, in vasul acoperit si avand grija sa amestecam ca sa nu se lipeasca.





Dupa ce au trecut cele 10 minute de fierbere adaugam ciupercile taiate sferturi si stingem cu un pahar de bere neagra. Cand zeama a scazut verificam daca este suficient de bine asezonata cu sare si piper. Este ideal sa fie putin picanta. 
In final, presaram marar verde, tocat marunt.


SE SERVESTE CU MAMALIGUTA FIERBINTE.POFTA NEBUNA S-AVETI!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu