500-600 g carne de pui (am folosit aripi superioare)
2 morcovi mari
1 pastarnac (radacina de patrunjel)
1 telina mica
1 gulie
1 ceapa
legume congelate (2 linguri mazare, cativa baby carrots, 2 linguri fasole verde)
o mana de paste (eu am folosit cochilii de la Barilla)
ierburi uscate (rozmarin, maghiran, tarhon) - cate 1/2 lingurita din fiecare
sare, piper dupa gust
1/2 lingurita boia dulce
patrunjel verde
Carnea se spala bine apoi se pune la fiert in 2 litri de apa. Se spumeaza de 2-3 ori.
Legumele (morcovi, telina, pastarnac, gulie, ceapa) se toaca marunt. Se adauga in oala impreuna cu ierburile uscarte. Saram dupa gust si, tot acum adaugam boiaua de ardei. Lasam sa fiarba.
Cand legumele si carnea sunt aproape fierte le adaugam pe cele congelate si pastele. Daca vi se pare ca a scazut prea mult apa, adaugati fara probleme, cu conditia sa fie fierbinte. Cand pastele s-au fiert si ele, supa este gata.
La final gustati, mai adaugati sare daca este cazul, piper si nelipsitul patrunjel verde.
SA AVETI POFTA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu