250 g frisca lichida
2 linguri smantana
2 linguri zahar pudra
1 plic zahar vanilat
250 g capsuni proaspete
Capsunile se curata, se spala, se taie sferturi si se zdrobesc cu o furculita.
Intr-un bol bate frisca lichida impreuna cu 2 linguri smantana, 2 lingurite zahar pudra si 1 plic de zahar vanilat, pana capata o consistenta ferma. Da deoparte un sfert din compozitie.
In frisca ramasa, adauga capsunile sferturi, zdrobite si mixeaza foarte bine pana obtii o crema. Aseaza crema in pahar astfel: Un strat consistent de crema de capsuni, un strat de frisca, inca unul de crema. In final orneaza cu frisca si capsuni proaspete. Din aceasta compozitie ies 4 portii.
SE SERVESTE RECE, DUPA CE A STAT MACAR O ORA LA FRIGIDER
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu